Verpleging aan huis

Wij koppelen een professionele verpleging aan huis aan een persoonlijke aanpak. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

hygienisch
Hygiënische zorgen

Toiletverzorging, even opfrissen of een uitgebreide verzorging. Eén keer of meerdere keren per dag. U ’s ochtend aankleden en/of ’s avonds klaarmaken voor de nacht. Samen met u bespreken we wat u precies van uw verpleging aan huis verwacht en bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Wondzorg
Wondzorg

In het ziekenhuis genoot u de beste zorgen. Wij trekken die professionele aanpak door met onze verpleging aan huis. Dat begint door met uw huisdokter af te stemmen wat zijn of haar plan van aanpak is. Welke verzorgingsproducten hij precies voorschrijft. Gedurende het hele genezingsproces staan wij in nauw contact met uw huisdokter, zodat wij de evolutie van uw wonde goed kunnen opvolgen.

Compressietherapie
Compressietherapie

Bij compressietherapie behandelen we oedeem met een drukverband. Door uw benen of armen in te zwachtelen, creëren we tegendruk die de vochtophopingen tegengaan.

Al is zwachtelen maar één van de mogelijke oplossingen. Zo is ook een therapeutische elastische kous of een niet-elastisch verband een optie. Afhankelijk van uw concrete situatie, biedt onze verpleging aan huis u de juiste oplossing aan.

sondevoeding
Sondevoeding

Uw arts bepaalt welke voeding u wanneer nodig hebt. Dan bekijken wij samen met hem wat de beste manier is om die voeding toe te dienen. Daarna zorgen wij voor alles. Van het aanhangen en afkoppelen van de sondevoedingen, over het regelmatig vervangen van de leidingen tot het verzorgen van het insteekpunt.

Moet u permanent sondevoeding krijgen? Dan staan wij voor u klaar met professioneel advies.

blaasspoeling
Blaasspoelingen

Bij een blaasspoeling of blaassondage brengen we een vloeistof aan in de blaas met als doel deze schoon te spoelen. Deze behandeling voeren we vaak uit bij blaasinfecties of bij mensen met een verblijfskatheter.

Onze verpleging aan huis streeft ernaar deze behandeling zo comfortabel en professioneel mogelijk te laten verlopen.

Thuisverpleging
op uw maat

Iedereen heeft specifieke zorgen nodig. En iedereen heeft zo zijn specifieke voorkeuren op gebied van thuisverpleging. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ik zoek hulp voor…

Op zoek naar thuisverpleging in de regio Herentals? Wij omringen u met de beste zorgen: een professionele verzorging op maat waar u zich goed bij voelt.

Lees meer

Op zoek naar thuisverpleging voor een familielid of vriend? Dan wilt u de beste zorgen voor hem of haar. Maar misschien zit u ook met vragen in verband met administratie, facturatie…

Lees meer

Praat vandaag nog met een lid van ons verzorgingsteam!

Contacteer ons
© VAN LOY THUISVERPLEGING 2019