Onze manier van werken

Bent u op zoek naar zelfstandige thuisverpleging in de regio Herentals? Kan u zich vinden in onze visie op thuiszorg? Overtuigd dat u met ons de juiste keuze maakt? Neem dan vandaag nog contact met ons op. En dan regelen wij voor u de beste zorgen in 4 stappen

Bent u op zoek naar zelfstandige thuisverpleging in de regio Herentals? Kan u zich vinden in onze visie op thuiszorg?

Mail of bel ons

U komt rechtstreeks uit bij onze planningsverantwoordelijke. Die bepaalt aan de hand van uw uitleg en het doktersvoorschrift welk type thuiszorg u nodigt hebt en hoe vaak we per dag, week of maand langskomen. Op basis daarvan maakt onze planningsverantwoordelijke een eerste planning op en doet hij enkele voorstellen voor een datum voor het kennismakingsgesprek. Leg alvast uw paspoort en een klevertje van uw mutualiteit klaar.

kennismaking

Kennismaking en eerste zorgen

Onze verpleegkundige neemt de eerste verzorging voor haar rekening. Daarna bespreekt ze samen met u het doktersbriefje: zoveel bezoeken, die frequentie, die bepaalde producten moet u in huis (laten) halen. Is er iets niet duidelijk of zitten wijzelf met vragen? Dan nemen wij contact op met uw huisarts.

praktische-kant

De praktische kant

Heeft u zelf nog specifieke wensen? Dingen waar wij rekening mee moeten houden? Uw verpleegster start uw patiëntendossier op, beantwoordt uw vragen, stelt samen met u de verdere planning op en brengt al het papierwerk voor u in orde.

Nog vragen?

U heeft nu een duidelijk beeld van wat er wanneer staat te gebeuren. Heeft u toch nog vragen over uw thuiszorg? Spreek dan uw verpleegster aan of bel of mail ons en wij brengen het voor u in orde.

Praat vandaag nog met een lid van ons verzorgingsteam!

Contacteer ons

Thuisverpleging op uw maat

Iedereen heeft specifieke zorgen nodig. En iedereen heeft zo zijn specifieke voorkeuren op gebied van thuisverpleging. Wat kunnen wij voor u betekenen?`

© VAN LOY THUISVERPLEGING 2019