Onze visie

Als we over onze zelfstandige thuisverpleging vertellen, kan dat niet zonder het over u te hebben.

Want bij ons staat u als patiënt centraal. Onze ervaren verpleegkundigen staan voor u klaar: een gedreven team dat streeft naar de beste zorgverlening.

visie_1

Persoonlijke aanpak

Die persoonlijke aanpak zit ‘m in de kleine dingen van onze zelfstandige thuisverpleging. Als u naar ons belt, krijgt u steeds dezelfde vertrouwde stemmen aan de telefoon. Dat praat niet alleen vlotter, maar is ook de garantie dat u iemand aan de lijn krijgt die op de hoogte is van uw dossier.

Tijdens ons eerste bezoek geven we u een duidelijke uitleg over onze manier van werken. Dan overlopen we wat er staat te gebeuren: welke behandeling, hoeveel bezoeken en welke frequentie?

“Bij ons krijgt u steeds dezelfde persoon aan de lijn, die op de hoogte is van uw dossier”

about_2

Vertrouwen

Wij streven ernaar om steeds dezelfde verpleegkundigen bij u langs te sturen. Zo weten onze verpleegkundigen na verloop van tijd wat u belangrijk vindt en hoe ze het beste voor u kunnen zorgen. Dat alles verhoogt de kwaliteit van uw behandelingen en de kwaliteit van onze zelfstandige thuisverpleging.

Praat vandaag nog met een lid van ons verzorgingsteam!

Contacteer ons

Zorg op maat

Iedereen heeft zijn eigen specifieke zorgen nodig. En iedereen heeft zo zijn specifieke voorkeuren. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ik zoek hulp voor…

Op zoek naar zelfstandige thuisverpleging in de regio Herentals? Wij omringen u met de beste zorgen. En die goede zorgen gaan verder dan de juiste medische zorgen. Samen met u bepalen we een aanpak op maat waar u zich goed bij voelt.

Lees meer

Bent u op zoek naar thuiszorg voor iemand uit uw familie of een vriend in de regio Herentals? Dan wilt u de beste zorgen voor hem of haar. Maar zit uzelf ook met vragen over onder meer administratie, facturatie en andere praktische dingen.

Lees meer
© VAN LOY THUISVERPLEGING 2019