Medicatie

Uw medicatie klaarleggen voor de rest van de week. Een inspuiting op het juiste moment. Wat kunnen we voor u betekenen?

medicatie
Medicatie voorbereiden en toedienen

Niet meer zeker dat u al uw pillen correct en tijdig inneemt? Bij ons bent u er zeker van dat uw pillendoosje wordt aangevuld door professionele handen. Wij zorgen dat alles juist voor u klaarstaat en volgen ook op dat u alles correct inneemt. Daarvoor vallen we uiteraard terug op het voorschrift en het schema van uw arts.

inspuitingen
Inspuitingen

Bepaalde inspuitingen laat u best over aan professionele handen. Of het nu een pijnstiller is, vitamine B12, een behandeling tegen flebitis, of een insulinespuit. één keer per week, dagelijks of meerdere keren per dag: wij brengen het voor u in orde.

diabetes
Diabetes

Onze verpleegkundigen nemen uw insuline-inspuitingen voor hun rekening. Of misschien wilt u als diabetespatiënt op termijn uw inspuitingen zelf zetten? Dan leren wij u de kneepjes van het vak tot u er volledig mee vertrouwd bent.

Thuisverpleging
op uw maat

Iedereen heeft specifieke zorgen nodig. En iedereen heeft zo zijn specifieke voorkeuren op gebied van thuisverpleging. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ik zoek hulp voor…

Op zoek naar thuisverpleging in de regio Herentals? Wij omringen u met de beste zorgen: een professionele verzorging op maat waar u zich goed bij voelt.

Lees meer

Op zoek naar thuisverpleging voor een familielid of vriend? Dan wilt u de beste zorgen voor hem of haar. Maar misschien zit u ook met vragen in verband met administratie, facturatie…

Lees meer

Praat vandaag nog met een lid van ons verzorgingsteam!

Contacteer ons
© VAN LOY THUISVERPLEGING 2019