Begeleiding

Thuiszorg is meer dan de juiste medische zorgen. Wij zijn ook uw vertrouwenspersoon waarbij u terechtkan met al uw vragen.

stoma
Stomazorg

U heeft niet alleen nood aan de juiste zorgen. Maar ook aan antwoorden. Want wij weten uit ervaring dat u met heel veel vragen zit. Wat nu? Gaat dit mijn leven drastisch veranderen? Gaat het mij wel lukken om deze zorg op termijn zelf uit te voeren? Wij stellen u gerust, maken u wegwijs en zorgen voor een correct antwoord op al uw vragen.

Palliatieve-zorgen
Palliatieve zorgen

Nergens overstijgt thuisverpleging meer het aspect verzorging dan bij palliatieve thuiszorg. Palliatieve thuiszorg, dat is u niet alleen omringen met de beste zorgen, maar vooral met een goede begeleiding. Als onze aanpak ergens een verschil maakt, is het hier. Net omdat wij een persoonlijke aanpak, vertrouwen en professionaliteit zo belangrijk vinden.

Wij zijn er voor u. Samen met u en uw familie bespreken we wat onze palliatieve thuiszorg voor u kan betekenen en hoe wij jullie zo goed mogelijk kunnen begeleiden.

oncologie
Oncologische zorgen

Krijgt u uw chemobehandeling toegediend via een infuuspomp? Dan zorgen wij ervoor dat uw behandeling thuis kan plaatsvinden. Wij koppelen deze infuuspomp ook voor u af. Of wilt u beroep op ons doen om uw poortkatheter te spoelen? Wij brengen dit voor u in orde.

En uiteraard behandelen we ook uw wonden.

Thuisverpleging
op uw maat

Iedereen heeft specifieke zorgen nodig. En iedereen heeft zo zijn specifieke voorkeuren op gebied van thuisverpleging. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ik zoek hulp voor…

Op zoek naar thuisverpleging in de regio Herentals? Wij omringen u met de beste zorgen: een professionele verzorging op maat waar u zich goed bij voelt.

Lees meer

Op zoek naar thuisverpleging voor een familielid of vriend? Dan wilt u de beste zorgen voor hem of haar. Maar misschien zit u ook met vragen in verband met administratie, facturatie…

Lees meer

Praat vandaag nog met een lid van ons verzorgingsteam!

Contacteer ons
© VAN LOY THUISVERPLEGING 2019